Wil je Alerts of Preventie?

Endpoints binnen je organisatie

De meest kwetsbare doelwitten

Endpoints zijn het meest kwetsbare onderdeel van elke moderne infrastructuur en het meest voorkomende doelwit van malware, data diefstal en ransomware. Om deze bedreigingen voor te blijven heb je een slimme endpoint beveiliging nodig.

Maar waar moet je op letten als je op zoek bent naar endpoint beveiliging en aan welke voorwaarden moet deze beveiliging voldoen?

Download de brochure

De uitdaging

Gebrek aan
slimme preventie

Preventie is voor traditionele AV-oplossingen geen prioriteit. Slimme preventie zorgt er juist voor dat het de hacker bij de voordeur al zo moeilijk mogelijk wordt maakt.

Hierdoor hoef je niet enkel te reageren zodra het kwaad al is geschied. De organisatie loopt zo minder risico en de preventie zorgt voor minder alerts en minder druk op je IT-afdeling.

Gebrek aan geautomatiseerde respons

Hackers ontwikkelen constant nieuwe aanvalstechnieken om, vaak via een endpoint, binnen te dringen op het netwerk.

Het detecteren van deze aanvallen is iets wat veel traditionele antivirus-oplossingen kunnen doen, maar de geautomatiseerde respons is vaak beperkt.

Ontbreken van een root cause analyse

Een root cause analyse geeft antwoord op vragen zoals ‘hoe is de aanval ontstaan?’ ‘Waar is ie gestart?’ ‘Wat is er vervolgens gebeurt?’

Zonder deze context wordt het vinden van een effectieve oplossing enorm lastig.

De oplossing

Managed Cortex XDR Prevent

Cortex XDR Prevent combineert een groot aantal preventie methoden op kritieke punten van de attack lifecycle, die ervoor zorgen dat de uitvoering van kwaadaardige scripts of applicaties wordt stopgezet en de exploitatie van legitieme applicaties tegen gaat.

De combinatie Cortex XDR Prevent met ON2IT’s Managed Security Services gaat verder waar andere endpoint oplossingen stoppen.

Meer weten? Download de brochure.

Download de brochure
Cortex XDR Endpoint Security Whitepaper