CISO Meetup: Zero Trust Validation

Na meer dan vijftien jaar ervaring met Zero Trust implementatie bij vele klanten is één van onze belangrijkste lessen geweest; je moet jezelf en je aanpak altijd blijven vernieuwen. We weten allemaal hoe snel het IT landschap verandert en hoe belangrijk het is om daarop in te spelen.

We zijn trots op ons Zero Trust Framework, maar willen het continu blijven ontwikkelen. We zijn er van overtuigd dat de beste manier om dit te doen het verzamelen van professionele ervaringen, meningen en inzichten is.

Hoe heeft de implementatie van Zero Trust er bij jouw bedrijf uitgezien? Waar ben je tegenaan gelopen? De praktijk leert ons de beste lessen en deze willen wij graag gebruiken om ons Zero Trust Framework te evalueren en valideren.

Het doel van de sessie

Om het Framework en de aanpak constant te blijven toetsen, hebben wij zogenaamde validatie sessies opgezet met ervaren CISOs. Tijdens deze validatie sessies kunnen we ervaringen delen, veelvoorkomende knelpunten (en oplossingen hiervoor) bespreken, allemaal met het doel om het huidige Framework te valideren en om nieuwe manieren te vinden om het constant te verbeteren.

De doelgroep

Het concept is om elke maand met max. 10 CISOs, verantwoordelijk voor security, via een Group Support System (GSS) gefaciliteerde sessie samen te komen om meningen, standpunten en inzichten te verzamelen over het Zero Trust Framework. We zullen laten zien hoe dit Framework helpt om het strategisch niveau dichter bij het operationeel niveau te brengen.

We willen graag in gesprek gaan met gebruikers die of al actief bezig zijn met Zero Trust of erover denken hiermee aan de gang te gaan. Hun ervaringen zijn voor ons waardevolle feedback.

Het idee van deze sessie is vooral om van elkaar te leren en het is daarom ook nodig om actief deel te nemen. We zullen ervaringen en inzichten delen, over ideeën discussiëren en zo samen tot waardevolle en nuttige conclusies komen.

Reach & Risk security scan

Waarom moet ik meedoen?

De resultaten tot nu toe

In januari van dit jaar zijn we begonnen met de eerste 3-uur-lange GSS sessies en al meer dan 60 CISO’s en IT-security specialisten hebben inmiddels meegedaan.

Wij zijn dankbaar voor de waardevolle feedback die we hieruit hebben gekregen en voor de waardering die deze professionals al hebben laten blijken. De sessie wordt beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 8,5.

Cijfer voor de CISO meetup

Hoe kan ik deelnemen?

Ben jij een CISO, werk je in de praktijk al met Zero Trust, of staat jouw organisatie op het punt om met Zero Trust aan de slag te gaan en denk je waardevolle expertise toe te kunnen voegen aan onze aanpak? Vul dan het onderstaand interesse formulier in, dan wordt er contact met je opgenomen om te kijken of er een match is.

De CISO meetups vinden twee keer per maand plaats, op een woensdag en een vrijdag. Vanwege de huidige omstandigheden vinden de meetups voorlopig online plaats. Gelukkig maakt de GSS tool die we gebruiken dit heel goed mogelijk en is het enige wat je nodig hebt een laptop/PC of een mobiele telefoon.

Interesseformulier

  • We gaan vertrouwelijk om met je gegevens (zie onze privacy statement).
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.