I’ve been audited (but how good is my security really?)

Van audits op basis van normenkaders (Surf, BIO) naar operational excellence in cybersecurity

Webinar  |  Datum NTB  |  45 minuten

Webinar - I've been audited

Veel middelgrote en grotere organisaties hebben de behoefte (of de verplichting) om het volwassenheidsniveau van hun informatiebeveiliging door middel van een toetsingskader en/of een audit vast te stellen. De meeste van deze toetsingskaders zijn gebaseerd op de meest geaccepteerde internationale standaard op het gebied van informatiebeveiliging: ISO.

Voor organisaties die een dergelijke audit of zelf assessment achter de rug hebben, blijft de lastige vraag over hoe hun beleidskeuzes effectief vertaald kunnen worden in operationele cybersecurity maatregelen, en hoe een continu proces kan worden ingericht om de effectiviteit van die maatregelen te toetsen aan de strategische keuzes. En dat dan ook meer real time, want landschappen wijzigen steeds sneller.

Aan de hand van de Zero Trust aanpak en de bijbehorende Zero Trust Fitness score krijgt u meer inzicht in een mogelijke methode om uw cybersecurity beleid te vertalen in toetsbare maatregelen. En dan ook nog eens meer realtime.

Aanmelden

Doelgroep

CIO’s, Risk officers, Risk managers, CRO’s, CISO’s, CDO’s, CPO’s, Security Architecten, IT-Managers en Technology leaders

Meer informatie

Bij het inschrijven ontvang je meer informatie over het webinar. Hierin staat o.a. ook beschreven hoe je via je laptop of smartphone kunt deelnemen aan het webinar.

prof. Yuri Bobbert

Webinar host: Yuri Bobbert

Prof. Yuri Bobbert is CISO van ON2IT. Bobbert was voor zijn rol bij ON2IT Global Chief Information Security Officer bij NN Group (Nationale Nederlanden). Naast zijn werkzaamheden voor ON2IT is Bobbert professor aan de Antwerp Management School, waar zijn team zich onder meer bezighoudt met Cyberrisk & Security onderzoek en onderwijs. Hij promoveerde aan de Universiteit van Antwerpen en Radboud Universiteit op het proefschrift Improving the Maturity of Business Information Security.

Inschrijfformulier

Er zijn voor dit webinar nog geen nieuwe sessies gepland. Geef hieronder je interesse aan en wordt via e-mail op de hoogte gehouden zodra er een nieuwe datum bekend is.

  • We gaan vertrouwelijk om met je gegevens (zie onze privacy statement).
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.