Automated Pentesting & Ransomware Readiness

Vertrouw niet op één pentester, zorg voor continuous validation

Webinar  | 17 mei, 10:00 uur  |  45 minuten

Aanmelden
Webinar - I've been audited

Automated Pentesting

Pentesting wordt vaak gezien als een actie die eens in de zoveel tijd uitgevoerd moet worden, vaak om aan bepaalde normenkaders te voldoen.

Een noodzakelijk kwaad om audits voor te zijn, waaruit één keer per jaar veel meldingen en aanbevelingen komen die moeilijk in de release kalender passen. Daarnaast is het een uitdaging om de juiste pentesters in huis te halen. Zelfs als je een goede hebt, hangt de kwaliteit van de pentest sterk af van de specifieke skills en ervaring van deze ene persoon.

Automated pentesting biedt een oplossing voor deze uitdaging. Tijdens het webinar wordt o.a. behandeld

  • hoe automated pentesting continu de meest uiteenlopende aanvalstechnieken simuleert;

  • waarom automated hacking geen risico vormt voor de business continuïteit;

  • hoe het rapportages oplevert met maatregelen die moeten worden geimplementeerd;

  • hoe een combinatie van pentesting en beleid ervoor zorgt dat je securityniveau het hele jaar door in orde blijft.

Ransomware Readiness

De laatste jaren is het aantal ransomware-aanvallen over de hele wereld drastisch toegenomen. Natuurlijk zijn we ons allemaal bewust van ransomware, maar hoe zeker ben je dat jouw organisatie ransomware ready is?

Tijdens dit webinar zullen we ook de Ransomware Readiness Assessment behandelen.

Ik wil dit webinar bijwonen

Doelgroep

CIO’s, Risk officers, Risk managers, CRO’s, CISO’s, CDO’s, CPO’s, Security Architecten, IT-Managers en Technology leaders

Meer informatie

Bij het inschrijven ontvang je meer informatie over het webinar. Hierin staat o.a. ook beschreven hoe je via je laptop of smartphone kunt deelnemen aan het webinar.

prof. Yuri Bobbert

Webinar host: prof. Yuri Bobbert

Prof. Yuri Bobbert is CISO van ON2IT. Bobbert was voor zijn rol bij ON2IT Global Chief Information Security Officer bij NN Group (Nationale Nederlanden). Naast zijn werkzaamheden voor ON2IT is Bobbert professor aan de Antwerp Management School, waar zijn team zich onder meer bezighoudt met Cyberrisk & Security onderzoek en onderwijs. Hij promoveerde aan de Universiteit van Antwerpen en Radboud Universiteit op het proefschrift Improving the Maturity of Business Information Security.