Managed Endpointsecurity

Een introductie tot Cortex XDR Prevent – Interactief webinar met CTF

Interactief webinar  |  Datum NTB  |  60 minuten

Webinar & CTF Cortex XDR

Vind de meest geavanceerde dreigingen, begrijp hoe ze langs je beveiliging zijn geglipt, jaag ze na en zet dan de meest effectieve respons in! Door gebruik te maken van Cortex XDR en een managed Security Operations Center, zijn dit acties die ON2IT voor jouw bedrijf kan ondernemen.

In dit interactieve webinar van 60 minuten gaan we dieper in op hoe we dit voor elkaar krijgen, maar we willen ook zien waar jij zelf toe in staat bent!

We zijn op zoek naar security analisten van elk niveau om bedreigingen op te sporen en erop te reageren. Strijd in een team voor eer en glorie! Alle security operations pros, incident responders en threat hunters worden uitgenodigd om via dit interactieve webinar first hand ervaring op te doen met Cortex XDR Prevent.

Laat zien wat jij kunt doen en leer waar Cortex XDR Prevent allemaal toe in staat is.

Geef je op voor deze missie en je zult:

  • Andere cybersecurity professionals proberen te slim af te zijn in een race om details te ontdekken en gebieden te veroveren en veilig te stellen;

  • Zwakke punten identificeren in het netwerk;

  • Je threathunting skills verbeteren.

Aanmelden

Doelgroep

IT-Managers, Security Officers, Security Architecten en Security Analisten.

Meer informatie

Bij het inschrijven ontvang je meer informatie over het webinar. Hierin staat o.a. ook beschreven hoe je via je laptop of smartphone kunt deelnemen aan het webinar.

Maurice Schiffer

Webinar hosts: Maurice Schiffer (ON2IT) en Tommi Kallberg (Palo Alto Networks)

Inschrijfformulier

Er zijn voor dit webinar nog geen nieuwe sessies gepland. Geef hieronder je interesse aan en wordt via e-mail op de hoogte gehouden zodra er een nieuwe datum bekend is.

  • We gaan vertrouwelijk om met je gegevens (zie onze privacy statement).
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.