Five focus areas for more effective SaaS security

SaaS bestaat al meer dan vijftien jaar en wordt veel gebruikt, maar hoe goed is de informatiebeveiliging?

Webinar  |  Datum NTB  |  45 minuten

Webinar - SSL Decryption/Encryption

Veel mensen beschouwen de oprichting van SalesForce in 1999 (aan het einde van de Internet bubble) als het echte begin van de SaaS markt. Sindsdien is SaaS het meest dominante consumptiemodel voor software geworden, zeker voor de consumentenmarkt.

Nieuwe softwareontwikkelaars kiezen direct voor de cloud. Maar ook Microsoft, Oracle, SAP, en alle grote en kleine bestaande softwareleveranciers stappen gaandeweg af van software op eigen servers.

De beveiliging van SaaS toepassingen heeft naar het gevoel van veel organisaties geen gelijke tred gehouden met het niveau dat we gewend zijn in het eigen datacentrum. We kunnen ervan uitgaan dat de grote aanbieders IT-technisch hun zaken gecertificeerd op orde hebben, maar dat wil niet zeggen dat wij daarmee van onze verantwoordelijkheid af zijn.

Integendeel: onder druk van wet- en regelgeving worden steeds hogere eisen gesteld aan de maatregelen die we moeten zelf moeten nemen om veilig met data in de (SaaS) cloud te kunnen werken. In dit webinar gaat Senior Consultant Rob Maas (ON2IT) in op de diverse praktische aspecten van SaaS security

Aanmelden

Doelgroep

Security-architecten, ICT-managers, CISO’s, network engineers en beveiligingsspecialisten

Meer informatie

Bij het inschrijven ontvang je meer informatie over het webinar. Hierin staat o.a. ook beschreven hoe je via je laptop of smartphone kunt deelnemen aan het webinar.

Rob Maas

Webinar host: Rob Maas

ON2IT Lead Architect Rob Maas is de host van deze webinar. Rob mag zich sinds kort officieel Zero Trust Strategist noemen en is een ervaren architect met een diepgaande kennis van Zero Trust, next generation firewalls en netwerksegmentatie.

Inschrijfformulier

Er zijn voor dit webinar nog geen nieuwe sessies gepland. Geef hieronder je interesse aan en wordt via e-mail op de hoogte gehouden zodra er een nieuwe datum bekend is.

  • We gaan vertrouwelijk om met je gegevens (zie onze privacy statement).
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.