IoT Security – Reach and Risk

Een praktische aanpak voor IoT cybersecurity beleid en maatregelen, inclusief een live demo

Webinar | Datum NTB | 45 minuten

Webinar - IoT Cybersecurity beleid

IoT is een zo’n breed gebied dat security professionals in veel sectoren de neiging hebben er met een boog omheen te lopen, tenzij het echt niet anders kan. Tegelijk is IoT letterlijk overal. Van je op AliBaba gekochte beveiligingscamera tot de robots in de BMW-fabriek, de bloeddrukmeter in het ziekenhuis of de sensoren in het Europoort sluizencomplex, IoT maakt nog steeds een explosieve ontwikkeling door.

In dit webinar plaatsen we IoT allereerst ten opzichte van de informatietechnologie (IT) en de procesautomatisering (OT). Die gebieden kennen we als branche goed, ze bestaan al vele jaren, en we hebben hiervoor inmiddels succesvolle en in de praktijk beproefde cybersecurity oplossingen voor ontwikkeld. IoT komt niet uit de lucht vallen, en raakt op veel manieren aan de strategie en maatregelen die we voor de ‘gewone’ IT en OT dagelijks gebruiken, zowel in het eigen datacentrum als in de cloud.

Daarnaast hebben cybersecurity bedrijven in de afgelopen jaren specifieke oplossingen voor IoT security aan hun portfolio toegevoegd; die zullen in dit webinar ook worden toegelicht.

Aanmelden

Doelgroep

Security-Managers, IT-Managers en Technology leaders.

Meer informatie

Bij het inschrijven ontvang je meer informatie over het webinar. Hierin staat o.a. ook beschreven hoe je via je laptop of smartphone kunt deelnemen aan het webinar.

Maurice Schiffer

Maurice Schiffer & Dharminder Debisarun

Maurice Schiffer (ON2IT) en Dharminder Debisarun (Palo Alto Networks) hebben gezamenlijk decennia ervaring met state-of-the-art cybersecurity architecturen en implementaties in sectoren als de gezondheidszorg, industrie, retail en automotive.

Inschrijfformulier

Er is nog geen datum voor dit webinar bekend. Vul hieronder je gegevens in om als eerste op de hoogte te zijn zodra er een nieuwe sessie is gepland.

  • We gaan vertrouwelijk om met je gegevens (zie onze privacy statement).
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.