SOC without a SIEM

De rol van een SIEM in je MDR strategie

Webinar  |  Datum NTB  |  45 minuten

Webinar - SOC without a SIEM

Een security incident en event management system (SIEM) is voor veel organisaties nog steeds het fundament waarop hun cybersecurity aanpak is gebaseerd. De definitie en de rol van een SIEM zijn in de afgelopen jaren in een aantal richtingen ontwikkeld.

In grote lijnen gaat het op een combinatie van software en hardware om geautomatiseerd IT-gerelateerde beveiligingsinformatie te verzamelen, te combineren en te analyseren, met als doel om tijdig inzicht te krijgen en proactief te reageren op activiteiten die een negatieve invloed kunnen hebben op de vertrouwelijkheid, integriteit of beschikbaarheid van data of IT-middelen.

In de managed security oplossing die ON2IT aanbiedt, is in veel gevallen de noodzaak weggevallen voor een separaat door de klant zelf beheerd SIEM. Dat wil niet zeggen dat die functies niet meer nodig zijn. Ze maken echter deel uit van het mSOC™ cloud platform waarmee ON2IT alle dienstverlening naar zijn klanten operationaliseert.

In dit webinar gaan we in op de noodzaak van automatisering en orchestratie van SOC-werkzaamheden, en vertellen we meer over de wijze waarop de functies van een SIEM zijn geïntegreerd in het ON2IT mSOC platform en de SOC-as-a-service dienstverlening.

Aanmelden

Doelgroep

CIO’s, CISO’s, CDO’s, CPO’s, Security Architecten, IT-Managers en Technology leaders

Meer informatie

Bij het inschrijven ontvang je meer informatie over het webinar. Hierin staat o.a. ook beschreven hoe je via je laptop of smartphone kunt deelnemen aan het webinar.

Lieuwe Jan Koning

Webinar host: Lieuwe Jan Koning

LJK is de CTO van ON2IT

Inschrijfformulier

Er zijn voor dit webinar nog geen nieuwe sessies gepland. Geef hieronder je interesse aan en wordt via e-mail op de hoogte gehouden zodra er een nieuwe datum bekend is.

  • We gaan vertrouwelijk om met je gegevens (zie onze privacy statement).
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.