SSL Decryption/Encryption

Hoe kan een firewall in versleutelde pakketten kijken en wat zijn de consequenties voor het securitybeleid?

Webinar  | Datum NTB  |  45 minuten

Webinar - SSL Decryption/Encryption

In de Verenigde Staten heeft de National Security Agency (NSA) recentelijk een Cyber Advisory gepubliceerd over TLSI (Transport Layer Security Inspection). Het kunnen inspecteren van versleuteld verkeer, bijvoorbeeld door een firewall, draagt bij aan een grotere zichtbaarheid van verkeer, en een hogere effectiviteit van maatregelen om potentiele bedreigingen (malware, ransomware, data-diefstal) tegen te gaan.

Tijdens dit webinar gaan we dieper in op de encryptie en de-encryptie die hierbij komt kijken en welke uitdagingen dit met zich mee kan brengen, bijvoorbeeld in het benodigde beleid.

Aanmelden

Doelgroep

Security-architecten, ICT-managers, CISO’s, network engineers en beveiligingsspecialisten

Meer informatie

Bij het inschrijven ontvang je meer informatie over het webinar. Hierin staat o.a. ook beschreven hoe je via je laptop of smartphone kunt deelnemen aan het webinar.

Rob Maas

Webinar host: Rob Maas

ON2IT Lead Architect Rob Maas is de host van deze webinar. Rob mag zich sinds kort officieel Zero Trust Strategist noemen en is een ervaren architect met een diepgaande kennis van Zero Trust, next generation firewalls en netwerksegmentatie.

Inschrijfformulier

Er zijn voor dit webinar nog geen nieuwe sessies gepland. Geef hieronder je interesse aan en wordt via e-mail op de hoogte gehouden zodra er een nieuwe datum bekend is.

  • We gaan vertrouwelijk om met je gegevens (zie onze privacy statement).
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.