Lunch & Learn – Cloud Security

Wat doen we in de cloud? En wat als het mis gaat?

Digitale Lunch & Learn  | 17 juni, 11:00 – 12:30  |  90 minuten

Lunch & Learn - Cloud Security

Bij cloud security is het belangrijk om zo snel mogelijk, voordat je begint met het inrichten van je security, na te denken over wat je gaat doen in de cloud. De weg naar de cloud is voor elke organisatie anders, maar dit zijn vragen die je jezelf sowieso zal moeten stellen. Hoe het zit met compliance, hoe zorg je ervoor dat je cloud security architectuur en infrastructuur op een lijn gaan komen met je bestaande algemene infrastructuur en securitystrategie.

In deze cloud Lunch & Learn gaat Johan Bogema (Product Owner Cloud Security) dieper in op wat de meest simpele en effectieve manier is om je cloud security op orde te krijgen, o.a. door te kijken naar de volgende punten:

  • De omgang met cybersecurity binnen jouw cloudtransformatie

  • De grote aandachtspunten bij een cloudtransformatie

  • De checks om te zien of je wel volledig in controle bent

  • De security van data en applicaties in de cloud

  • Het effectief inzetten van cloud security en de gevolgen voor jouw organisatie

Ook gaat Johan in op wat cloud security nu betekent voor verschillende doelgroepen; waar let jij op als CISO, en hoe verschilt dat van wat voor een DevOps specialist belangrijk is? Uiteraard is er aan het eind van de Lunch & Learn ook uitgebreid ruimte voor vragen.

Dit allemaal wordt besproken onder het genot van een gratis thuisbezorgde lunch. We vragen bij inschrijving daarom om je adresgegevens, die we uitsluitend zullen gebruiken om de lunch te bestellen.

Aanmelden

Doelgroep

Security-Managers, IT-Managers en Technology leaders.

Meer informatie

Bij het inschrijven ontvang je meer informatie over het webinar. Hierin staat o.a. ook beschreven hoe je via je laptop of smartphone kunt deelnemen aan het webinar.

Johan Bogema

Webinar host: Johan Bogema

ON2IT Security Architect en Cloud Security Product Owner Johan Bogema is de host van deze webinar.

Inschrijfformulier | Lunch & Learn – Cloud Security

Schrijf je hieronder in voor de Lunch & Learn.