Waarom onderwijsinstellingen niet zonder Security Operations Center kunnen

Een ON2IT webinar drieluik speciaal voor onderwijsinstellingen over de zin en onzin van digitale beveiliging.

Webinar series  | 7 april, 14 april, 21 april / 12 mei, 19 mei, 26 mei |  45 minuten

Universiteit van Maastricht. Hogeschool van Amsterdam, Universiteit van Amsterdam, Hogeschool InHolland, Staring College, LVO. Zomaar een greep uit de diverse onderwijsinstellingen die de afgelopen periode in het nieuws kwamen na een Cyberaanval. Waarom investeren professionele security-teams dan toch nog in achterhaalde security-oplossingen die tijdrovend en complex zijn? Dit houdt ons al enige tijd bezig. De vraag is namelijk niet of je aangevallen wordt, maar wanneer, hoe ver ze kunnen binnendringen en hoe kan worden voorkomen dat men gegevens buit maakt. 

De securitymarkt wordt overspoeld door een veelheid van producten, acroniemen en containerbegrippen. Security gereedschap is het begin van een oplossing en werkt alleen als het met kennis en kunde wordt gehanteerd. Een juiste en duurzame investering doen om bedrijfsrisico’s te mitigeren, is daarmee een uitdaging.

In een reeks van drie webinars delen we onze diepgaande kennis over een preventieve strategie, genaamd Zero Trust Security waarin een Security Operations Center een belangrijke schakel is. Wij geven advies specifiek voor de IT-omgeving in de educatieve sector. ON2IT oprichter en CTO Lieuwe Jan Koning, professor Yuri Bobbert staan, samen met Palo Alto Networks staan garant voor levendige workshops. Wij enthousiasmeren uw interactie geven ruimte voor debat, vragen en het delen van ervaringen. Gezamenlijk zullen we ook het glas heffen op een veiligere toekomst. Ons doel is dan ook om Nederland veilig te maken en dat doen we vooral samen! Schrijf je nu in en draag bij aan een veilig Nederland door Zero Trust Innovation.

Aanmelden

7 APRIL / 12 MEI 2021 – LIEUWE JAN KONING, CTO ON2IT

Hoe kunt u IT-gerelateerde beveiligingsinformatie verzamelen, samenvoegen, analyseren en vervolgens proactief reageren op kwetsbaarheden en bedreigingen die uw bedrijfsmiddelen en -activiteiten in gevaar brengen? ON2IT oprichter Lieuwe Jan Koning vertelt hoe deze tijdrovende activiteit met de inzet van een Security Operating Center (SOC) van een vele malen sneller, efficiënter en succesvoller kan, ook met uw beschikbare beveilgingsgereedschappen.

14 APRIL / 19 MEI 2021 – YURI BOBBERT, CISO ON2IT

Elke cybersecurity professional weet dat investeren in cybersecurity bittere noodzaak is. Maar de vraag “nemen we de juiste maatregelen, en nemen we die maatregelen juist” houdt velen bezig. Inzicht in wat de investering in al deze beveiligingsmaatregelen opbrengt, ontbreekt. ON2IT CISO Yuri Bobbert vertelt hoe voor drie verschillende organisatorische niveaus, verschillende perspectieven en aandachtspunten nodig zijn. Yuri onderscheidt hierbij de zin van de onzin en
legt het fundament voor een dialoog over return on security investment.

21 APRIL / 26 MEI 2021 – PATRICK DE JONGE, PALO ALTO NETWORKS

Als afsluiting van het webinar-drieluik voor educatieve instellingen, biedt Palo Alto Networks een holistisch overzicht van security best practices en de functionele uitvoering daarvan. Vanuit een oplossingsgerichte visie wordt het hedendaagse IT-landschap doorgelicht en de inzet van innovatieve oplossingen toegelicht. Wilt u een inkijk van een allesomvattende securitystrategie met een blik richting de toekomst? Dit is de kans om u te laten informeren en adviseren over een geavanceerd antwoord op hedendaagse risico’s.

Met alle deelnemers willen wij proosten op een veiligere toekomst. Wil je meedoen aan deze toast? Geef dit dan aan in het inschrijfformulier en schrijf je in voor alle drie de webinars. (Keuze voor alcoholisch of non-alcoholisch).

Aanmelden

Inschrijfformulier

Schrijf je hieronder in voor deze webinar reeks.