Zero Trust Implementation

Een praktische aanpak voor de implementatie van Zero Trust

Webinar  | Datum NTB |  45 minuten

Webinar - Zero Trust Implementation

Veel leveranciers claimen het ultieme Zero Trust product in hun portfolio te hebben, waarmee de implementatie van een volledige Zero Trust omgeving een eitje wordt. Helaas bestaat een allesomvattend product voor Zero Trust niet en het zal er ook nooit komen. Zero Trust is een strategie en deze strategie schrijft geen producten voor. Een strategie geeft duiding over de richting waarin een bedrijf moet bewegen.

Rob Maas vertelt in dit webinar hoe organisaties die Zero Trust willen gaan toepassen op een praktische manier kunnen starten met een implementatie daarvan. Hij put daarbij uit zijn ruime ervaring als lead architect bij het ontwerpen en implementeren van Zero Trust omgevingen voor (internationale) organisaties.

Aanmelden

Doelgroep

CIO’s, CISO’s, CDO’s, CPO’s, Security Architecten, IT-Managers en Technology leaders

Meer informatie

Bij het inschrijven ontvang je meer informatie over het webinar. Hierin staat o.a. ook beschreven hoe je via je laptop of smartphone kunt deelnemen aan het webinar.

Rob Maas

Webinar host: Rob Maas

ON2IT Lead Architect Rob Maas is de host van deze webinar. Rob mag zich sinds kort officieel Zero Trust Strategist noemen en is een ervaren architect met een diepgaande kennis van Zero Trust, next generation firewalls en netwerksegmentatie.

Inschrijfformulier

Er zijn voor dit webinar nog geen nieuwe sessies gepland. Geef hieronder je interesse aan en wordt via e-mail op de hoogte gehouden zodra er een nieuwe datum bekend is.

  • We gaan vertrouwelijk om met je gegevens (zie onze privacy statement).
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.