Zero Trust Readiness and Fitness

Hoe kunnen Zero Trust Readiness en Zero Trust Fitness bijdragen aan een betere cybersecurity ROI?

Webinar  |  Datum NTB  |  45 minuten

Webinar - Zero Trust Readiness and Fitness

ON2IT is wereldwijd een belangrijke innovator in de toepassing van de Zero Trust principes voor een betere cybersecurity. Om de brug tussen strategie en operatie te verkleinen ontwikkelde ON2IT de Zero Trust Readiness en Zero Trust Fitness aanpak.

De Readiness Assessment helpt CIO’s, CISO’s en IT-afdelingen om de kloof te beheren en te bewaken tussen het cybersecuritybewustzijn, bestuurdersbetrokkenheid, financiering, beleid, richtlijnen en technologische maatregelen. Deze aanpak zorgt ervoor dat klanten een uitgebreide en eenvoudig te gebruiken gap-analyse kunnen ontwikkelen. Hierdoor krijgen ze bruikbare inzichten over de effectiviteit en snelheid van hun cybersecurity.

Zero Trust Fitness score meet en beoordeelt de prestaties (inclusief MDR-prestaties) van technische maatregelen om Zero Trust strategieën op operationeel niveau te implementeren. De SOC-as-a-Service portal van ON2IT geeft volledig inzicht in de vanuit risicobeheersing vereiste maatregelen op alle afzonderlijke microsegmentniveaus, evenals geaggregeerde weergaven over alle Zero Trust segmenten.

Dit maakt het uitermate bruikbaar voor security maar ook risk en compliance professionals. Om zodoende collectief te bepalen waar de grootste “Bang for the Buck” ligt.

In dit webinar krijgt u een compacte uitleg van het nieuwe ON2IT Zero Trust Framework en de praktische toepasbaarheid ervan in uw organisatie. Inclusief een korte demonstratie van SOC-as-a-Service portal

Aanmelden

Doelgroep

CIO’s, CISO’s, CDO’s, CPO’s, Security Architecten, IT-Managers en Technology leaders

Meer informatie

Bij het inschrijven ontvang je meer informatie over het webinar. Hierin staat o.a. ook beschreven hoe je via je laptop of smartphone kunt deelnemen aan het webinar.

Yuri Bobbert

Webinar host: Prof. Yuri Bobbert

Prof. Yuri Bobbert is CISO van ON2IT. Bobbert was voor zijn rol bij ON2IT Global Chief Information Security Officer bij NN Group (Nationale Nederlanden). Naast zijn werkzaamheden voor ON2IT is Bobbert professor aan de Antwerp Management School, waar zijn team zich onder meer bezighoudt met Cyberrisk & Security onderzoek en onderwijs. Hij promoveerde aan de Universiteit van Antwerpen en Radboud Universiteit op het proefschrift Improving the Maturity of Business Information Security.

Inschrijfformulier

Er zijn voor dit webinar nog geen nieuwe sessies gepland. Geef hieronder je interesse aan en wordt via e-mail op de hoogte gehouden zodra er een nieuwe datum bekend is.

  • We gaan vertrouwelijk om met je gegevens (zie onze privacy statement).
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.