Zero Trust Strategy to Operation

Hoe leg je de brug tussen strategie en operatie?

Webinar  | 24 mei, 10:00 uur  |  45 minuten

Aanmelden
Zero Trust Strategy to Operation

Sinds de executive order van president Joe Biden en het NCSC advies ontkomt niemand meer aan een Zero Trust security strategie. Iedereen praat erover en iedereen claimt het in product of service vorm te bieden.

Maar houdt Zero Trust in? Wat zijn de key concepts?  Hoe implementeer je het en welke resultaten mag je verwachten? En hoe maak je een Zero Trust strategie operationeel?

Tijdens dit webinar geven prof. Yuri Bobbert (ON2IT Global CISO) en Rob Maas (ON2IT Lead Architect) antwoorden op deze en andere vragen.

Als je op zoek bent naar concrete actiegerichte informatie over Zero Trust is dit de beste 45 minuten die je er aan kunt spenderen.

Ik wil dit webinar bijwonen

Doelgroep

CIO’s, Risk officers, Risk managers, CRO’s, CISO’s, CDO’s, CPO’s, Security Architecten, IT-Managers en Technology leaders

Meer informatie

Bij het inschrijven ontvang je meer informatie over het webinar. Hierin staat o.a. ook beschreven hoe je via je laptop of smartphone kunt deelnemen aan het webinar.

prof. Yuri Bobbert
Rob Maas

Webinar hosts: prof. Yuri Bobbert

Prof. Yuri Bobbert is Global CISO bij ON2IT. Naast zijn werkzaamheden voor ON2IT is Bobbert professor aan de Antwerp Management School, waar zijn team zich onder meer bezighoudt met Cyberrisk & Security onderzoek en onderwijs. Hij promoveerde aan de Universiteit van Antwerpen en Radboud Universiteit op het proefschrift Improving the Maturity of Business Information Security.

ON2IT Lead Architect Rob Maas is de co-host van deze webinar. Maas is Forrester Certified Zero Trust Strategist en een ervaren architect met een diepgaande kennis van Zero Trust en netwerkarchitectuur.