Cortex XDR

Hands-on Workshop

Workshop | Investigation & Threat hunting

ON2IT en Palo Alto Networks nodigen u uit voor een exclusieve hands-on threat-hunting workshop met Cortex XDR

Elke dag verschijnen er wereldwijd meer dan 300.000 unieke nieuwe malware dreigingen, tientallen CVE’s (Common Vulnerabilities and Exposures) en een onbekend aantal dreigingen die nog niet op de radar van threathunters staan.

Een groot deel van het dagelijkse werk van security analisten (ook die van ON2IT’s SOC) bestaat uit het zoeken naar en analyseren van bedreigingen met de meeste relevantie voor uw data en netwerk.

Malicieuze software wordt vernuftiger, en doet zijn werk vaker over langere periodes en met gebruikmaking van legitieme accounts en (versleutelde) communicatiekanalen. Dat maakt het vinden en mitigeren van die bedreigingen zonder geavanceerde hulpmiddelen moeilijker.

Cortex XDR is Palo Alto’s antwoord op de complexiteits-explosie waarmee cybersecurity professionals worstelen. Cortex maakt gebruik van technieken als deep-learning, gedragsanalyse en het verrijken, correleren en contextualiseren van data van verschillende bronnen, zoals firewalls, servers, cloud-omgevingen, werkplekken en mobiele apparaten.

Hiermee is het mogelijk om de hoofdoorzaak (root cause) en de verspreiding en potentiële risico’s van een bedreiging veel sneller in zicht te krijgen dan met de traditionele aanpak.

Wilt u in een deep dive workshop aan de hand van meerdere aanvalsscenario’s zien hoe Cortex XDR in de praktijk werkt? In deze 3,5 uur durende workshop, waarin u zelf achter het scherm van een SOC-analist zit, doet u praktijkervaring op met de nieuwste generatie software voor het detecteren van bedreigingen en het (automatisch) nemen van de meest effectieve tegenmaatregelen. U zult daarmee een beter inzicht krijgen in het dreigingslandschap van 2020 en in de rol die ON2IT als managed dienstverlener voor u kan vervullen.

Locatie

De bijeenkomst vindt 23 maart plaats bij Palo Alto Networks in Amsterdam:

Palo Alto Networks
De Entrée 99-197
Oval Tower (5e verdieping)
1101 HE Amsterdam

Inschrijfformulier

Gebruik dit formulier om je in te schrijven voor de workshop op maandag 23 maart in Amsterdam.