Meet the Customer

Meet the Customer - WNF

Managed Security Event bij het Wereld Natuur Fonds

Het Wereld Natuur Fonds blijft graag een open organisatie, maar wil zuinig zijn op bijvoorbeeld donateur gegevens. Daarom koos men voor segmentatie van het netwerk conform het Zero Trust model. Met de hulp van Managed Security wordt Zero Trust steeds verder uitgerold in de organisatie.

Op 13 september a.s. deelt WNF graag haar visie op en ervaring met Managed Security. Ook leren van hun ervaring? Kom dan naar deze kleinschalige en interactieve Meet the Customer bij WNF in Zeist!

IT-security uitbesteden of zelf doen?

Waar kiest u voor? Houdt u IT-security in eigen beheer en bent u altijd op de hoogte van de nieuwste bedreigingen? En bent u overtuigd dat altijd de juiste mensen aanwezig zijn om betrouwbare beveiliging te waarborgen? Of kort gezegd: bent u ‘in control’ over uw databeveiliging?

Wat als u zich totaal kan laten ontzorgen op het gebied van IT-security? Veel organisaties zijn al overtuigd van Managed Security Services. Het levert hen belangrijke IT-security ondersteuning, volledig geclassificeerde en toegewijde professionals én continu bewijs van adequate IT-security.

Agenda

Het event vindt plaats op 13 september 2018 van 10:00 tot 13:00.

Tijdstip Activiteit
9.30 tot 10.00 Inloop
10:00 Welkomstwoord
10:15 Wat houdt Managed Security in?
11:00 Managed Security in de praktijk bij WNF
Wat was de aanleiding? Hoe is de ervaring? Wat zijn de learnings en wat heeft het uiteindelijk opgeleverd?
11:45 Endpoint security in de praktijk
12:15 Lunch

Locatie en kosten

Het event vindt plaats op het hoofdkantoor van het Wereld Natuur Fonds Nederland:

Wereld Natuur Fonds
Driebergseweg 10
3708 JB Zeist

Inschrijven kan via het formulier op deze pagina. Deelname is geheel kosteloos, maar plaatsen zijn beperkt.

Inschrijfformulier

Schrijf u in voor het Managed Security Event van donderdag 13 september:

ON2IT

ON2IT is een wereldwijde aanbieder van cybersecuritydiensten. Wij combineren ons innovatieve Zero Trust Security Automation & Orchestration Platform met cybersecurity-oplossingen van een aantal zorgvuldige geselecteerde partners.

Het ON2IT SOC en onze gespecialiseerde security-analisten onderzoeken en reageren continu (24/7) en in real-time op zowel bekende als onbekende dreigingen, en vormen zo een waardevolle aanvulling op de interne beveiligingsteams van onze klanten.

Bedrijven profiteren met onze technologie en security-experts van een optimale continuïteit en een maximale zekerheid tegen gegevensverlies.