Meet the Customer

Onze klanten delen hun ervaring

Kleinschalige, interactieve sessies op locatie bij onze klanten

IT-security brengt allerlei uitdagingen met zich mee. Regelt u de IT-security 24/7 zelf of besteedt u het uit? Hoe zit het met de beveiliging van uw data in de cloud?

Krijg antwoorden op deze en andere vragen tijdens de Meet the Customer events bij onze klanten. De events bestaan uit kleinschalige interactieve sessies over Managed IT-security en Cloud Security.

ON2IT klanten doen hun verhaal tijdens Meet the Customer

In welk thema bent u geïnteresseerd?

Neem een kijkje in de keuken bij een van onze klanten en praat mee over de volgende thema’s:

Managed Security

Heeft u het juiste personeel om uw IT-security 24/7 te monitoren? Bent u goed beveiligd tegen de duizenden threats die er dagelijks bijkomen? IT-security hoort een prioriteit te zijn bij ieder bedrijf, maar is dat in de praktijk wel zo?

Tijdens het Meet the Customer event over Managed Security hoort u van onze klanten hoe zij omgaan met deze uitdagingen en waarom zij uiteindelijk voor Managed Security hebben gekozen.

Meer over dit event

Cloud Security

Hoe zit het met de beveiliging van uw cloud omgeving? U heeft een shared responsibility met uw cloudprovider, maar wat houdt dat in de praktijk in? Weet u überhaupt welke data en welke applicaties er bij u in de cloud draaien?

Tijdens het Meet the Customer event over Cloud Security voorzien onze klanten u van waardevolle inzichten en kunt u meediscussiëren over de uitdagingen van het werken in de cloud.

Meer over dit event

Kies uw thema en datum

Verschillende klanten, inspirerende locaties en uitdagende thema’s

Thema Datum Klant Informatie Inschrijven
Managed Security
Meet the Customer
13 september 2018
10:00 – 13:00
Wereld Natuur Fonds
WNF is een van de meest bekende wereldwijd opererende organisatie voor bescherming van de natuur.
Meer informatie
Cloud Security
Meet the Customer
14 juni 2018
10:00 – 13:00
VWE Automotive
VWE voorziet de autobranche met slimme online tools, marktcijfers en voertuiginformatie.
Meer informatie
Healthcare sessie
Meet the Customer
28 juni 2018
10:00 – 15:00
Isala
Isala is een ziekenhuisorganisatie met vijf locaties in Zwolle, Meppel, Steenwijk, Kampen en Heerde.
Meer informatie

ON2IT

ON2IT is een wereldwijde aanbieder van cybersecuritydiensten. Wij combineren ons innovatieve Zero Trust Security Automation & Orchestration Platform met cybersecurity-oplossingen van een aantal zorgvuldige geselecteerde partners.

Het ON2IT SOC en onze gespecialiseerde security-analisten onderzoeken en reageren continu (24/7) en in real-time op zowel bekende als onbekende dreigingen, en vormen zo een waardevolle aanvulling op de interne beveiligingsteams van onze klanten.

Bedrijven profiteren met onze technologie en security-experts van een optimale continuïteit en een maximale zekerheid tegen gegevensverlies.