Zero Trust Innovators

Wereldwijd bieden wij managed cybersecurity diensten voor organisaties met complexe en dynamische IT-infrastructuren. Onze managed diensten zijn modulair, schaalbaar en kosteneffectief, en altijd gebaseerd op Zero Trust.

Lees verder
Hoe een zero trust strategie exploitatie van unkown vulnerabilities kan voorkomen en datalekken kan stoppen

Cybersecurity webinars

Iedere maand organiseren wij webinars over verschillende cybersecurity thema’s.
Hieronder vind je een greep uit het huidige aanbod.

Verschillende Nationale Cyber Security Centra (NCSC’s) adviseren of verplichten overheids- en vitale organisaties om een Zero Trust strategie te implementeren. Dit webinar gaat daarom in op de implementatie van Zero Trust vanuit een ’top down approach’.

Meer informatie
Zero Trust Strategy & Operation webinar

Hoe leg je de brug tussen strategie en operatie? In dit webinar gaan onze Lead Architect en CISO met elkaar in gesprek over de merkbare verschuiving van een operationele benadering van Zero Trust naar het strategische niveau waarop CISOs en CIOs opereren.

Meer informatie
Zero Trust Readiness & Fitness

Pentesting wordt vaak gezien als een noodzakelijk kwaad voor de audits. Ook is het een uitdaging om de juiste pentesters in huis te halen. Maar de kwaliteit van de pentest hangt dan af van persoonlijke skills. In dit webinar laten we je zien hoe automated pentesting hier een oplossing voor biedt.

Meer informatie
Zero Trust Readiness & Fitness

Hoe zorg je ervoor dat je Zero Trust security policy en measures ook in de cloud omgeving(en) effectief zijn? Hoe richt je dit in? Hoe valideer je dit vervolgens continu? Tijdens deze Deep dive gaan we dieper in op de implementatie van Zero Trust in een cloud omgeving.

Meer informatie