Container security; welke vragen moet men zich zeker stellen?

30 mei 2018|

De uitzonderlijk dynamische werking van containers maakt dat container security zo z’n eigen uitdagingen kent. Om container security goed doordacht in te zetten, zal een K8S team zich over een aantal security gerelateerde vraagstukken moeten buigen.

NeuVector runtime security in containers

10 april 2018|

Werkt u al met cloud containers of bent u van plan om dat in de toekomst te gaan doen, dan kunt u niet om het security vraagstuk heen. En daar komt Neuvector in beeld.

Container security: De ON2IT partner hiervoor heet NeuVector

22 maart 2018|

Met de snelle ontwikkelingen op het gebied van implementatie, schaling en uitvoering van applicatiecontainers, spelen ook IT-security issues een steeds grotere rol. Reden voor ON2IT om een samenwerking aan te gaan met NeuVector.

Wat zijn Cloud Containers en hoe zit het met de Security?

16 maart 2018|

In dit tweede deel over Cloud Security gaan we in op het begrip containers, het nieuwe buzzwoord in IT-landschap. Containers zijn de nieuwste ontwikkeling én de toekomst. Maar wat zijn containers, wat is het verschil tussen een container en een VM, waarom zou u ermee werken en misschien wel de belangrijkste vraag, hoe gebruikt u containers op een veilige manier?