PAN Strata
Cortex XDR
Cloudsecurity
Netwerksecurity
Endpointsecurity

Netwerksecurity van Palo Alto Networks

Next-Generation Firewalls

Een secure netwerk valt of staat met zichtbaarheid en slimme beveiliging. De Next-Generation Firewalls (NGFW) van Palo Alto Networks bieden zicht en controle over het gedrag van alle applicaties in het netwerk. Daarmee is de NGFW de basis van netwerksecurity, met App-ID, User-ID en Content-ID als onderscheidende securityfeatures.

  • App-ID™ identificeert, op verschillende bases en fronten, alle applicaties binnen je netwerkverkeer
  • User-ID zorgt dat applicaties effectiever worden gebruikt binnen het netwerk. Applicatiegebruik kan bijvoorbeeld worden gekoppeld aan functiegroepen, en dus signaleren als gebruikers de policy overtreden. Het is zelfs mogelijk om het gebruik van de applicatie te blokkeren.
  • Content-ID™ technologie zorgt voor een nieuwe benadering van netwerksecurity en is gebaseerd op een complete analyse van al het toegestane verkeer.

Global Protect

GlobalProtect™ maakt deel uit van netwerksecurity omdat het zorgt voor bescherming van mobiele devices. Phishing, gerichte cyberaanvrallen, (on)bekende bedreigingen en kwaadaardige websites zijn zichtbaar en daarmee altijd controleerbaar, waar ter wereld de device of gebruiker zich ook bevindt.

Panorama

Panorama™ Network Security Management verlaagt de administratieve workload en zorgt voor effectieve, duidelijke security vanuit één centraal dashboard. Zo heb je controle over je NGFWs, je datacenter én je cloudomgevingen.