SafeBreach

SafeBreach controleert de IT-infrastructuur van organisaties door middel van breach simulaties vanuit het oogpunt van hackers. Dit stelt IT-afdelingen in staat om kwetsbaarheden binnen het netwerk proactief aan te pakken voordat ze door hackers worden uitgebuit.

Lees meer

Breach and Attack Simulation

SafeBreach is een nieuwe aanpak waarbij organisaties de IT-infrastructuur 24/7 kunnen toetsen en proactief kwetsbaarheden kunnen vinden voordat hackers dit doen. SafeBreach is een veilige manier voor het simuleren van multi-phase, ‘real-world’ attacks, zoals attackers dat zouden doen.

Het geautomatiseerde 24/7 red-team biedt een ‘hackers-view’ op de beveiligingsstatus van de onderneming. SafeBreach executeert automatisch breach-methoden, voorspelt aanvallen, valideert de aanwezige security en verbetert de respons op basis van het Hacker’s Playbook™.

Waarom wij kiezen voor SafeBreach

Doorlopende security validatie is dé manier om overtuigend antwoord te kunnen geven op de vraag ‘is mijn IT-security goed?’. Daarom koos ON2IT in 2016 als 1e Europese partner voor SafeBreach en haar geautomatiseerde platform dat 24/7 veilig hackt. Wij vonden het toen al innovatief ‘met hackers-ogen’ naar de IT-security risico’s binnen de eigen organisatie te kijken.

Inmiddels is SafeBreach uitgeroepen tot BlackHat Most Innovative Startup, Bloomberg 50 most Promising Startups en Gartner Cool Vendor.

safebreach

Hackers-Playbook-3rd-edition

Download Hacker’s Playbook

Hacker’s Playbook

Benieuwd welke scenario’s in jouw organisatie uitgerold kunnen worden? Weten wat de security top-issues zijn waarvan SafeBreach heeft geleerd tijdens het ‘hacker spel’?

Het Hacker’s Playbook™ van SafeBreach is een altijd up-to-date verzameling van alle aanvalstechnieken die worden gebruikt. Inmiddels telt het Playbook ruim 5000 technieken. SafeBreach deelt graag de opgedane kennis over methodes en scenario’s over de gehele ‘kill chain’.

Download het Hacker’s Playbook™ om meer te leren over bijvoorbeeld:

  • Succesvolle infiltratie en exfiltratie methodes
  • Meest gemaakte vergissingen (of fouten) door IT-security teams
  • Best practices om proactief beveiligd te zijn

Hoe SafeBreach werkt

Simuleren en corrigeren

Meer informatie over de werking en implementatie van SafeBreach?

Neem contact op