Palo Alto Networks

Palo Alto Networks is wereldwijd toonaangevend in cybersecurity-oplossingen. Hoofddoel is het behoud van vertrouwen in een veilig digitaal tijdperk. Palo Alto Networks zorgt voor meer dan 50.000 organisaties wereldwijd dat applicaties veilig gebruikt kunnen worden en cyberbreaches succesvol voorkomen.

Leer meer

Veilige toegang, altijd en overal

Palo Alto Networks is de grondlegger van de Next-Generation Firewalls. Door de jaren heen is de organisatie wereldwijd uitgegroeid tot leider binnen de IT-security.

Het Security Operating Platform beveiligt digitale transformaties door continue innovaties te combineren met de meest recente ontwikkelingen op het gebied van security, automatisering en analyses. Het groeiende ecosysteem van ‘change-makers’ zorgt voor zeer efficiënte en innovatieve IT-security voor cloudplatformen, netwerken en endpoints. Hierdoor is optimale IT-security en -performance gewaarborgd: veilige toegang tot alle applicaties, voor alle gebruikers, vanaf elke locatie.

Waarom Palo Alto Networks

ON2IT kiest voor Palo Alto Networks omdat zij als een van de eersten intelligente threat-detectie en -management mogelijk maakten. De combinatie van diensten en producten van Palo Alto Networks met de Managed Security Services van ON2IT maakt deze samenwerking ijzersterk.
Het ON2IT Security Automation & Orchestration Platform – geïntegreerd met het Palo Alto Networks Security Operating Platform – biedt een geautomatiseerde benadering van je netwerksecurity, endpointsecurity en cloudsecurity.

Daarnaast is ON2IT trots op haar status als Diamond Partner, Certified Professional Services Partner, Authorized Support Center en Authorized Training Center.

Security Operating Platform

Het Security Operating Platform biedt een continue beveiliging van netwerk, endpoints en cloud door integratie van de Palo Alto Networks oplossingen én die van relevante securitypartners. Het open en flexibele platform maakt gebruik van Cortex, Data Lake en apps van relevante securitypartijen.

PAN Security Operating Platform

Palo Alto Networks apps, 3rd party apps, customer apps

Het platform biedt niet alleen ruimte aan de Palo Alto Networks apps, maar ook aan apps van externe partijen én aan zelf ontwikkelde apps. Zo heeft ON2IT een app ontwikkeld waarmee de ON2IT SOC-as-a-Service dienst zich snel, veilig en voordelig laat koppelen met Palo Alto Software producten en diensten.

Cortex XDR Analytics app

Maakt het mogelijk actieve aanvallers te onderkennen met behulp van gedragsanalyse.

Threat-prevention

Blokkeert bekende malware, exploits en ‘command & control’ activiteiten op het netwerk.

URL-filtering

Zorgt voor veilige toegang tot het web en voorkomt toegang tot onbetrouwbare en phishingwebsites.

WildFire

Onderkent en voorkomt onbekende bedreigingen om vervolgens de beveiligingsoplossing snel en geautomatiseerd te delen met het platform – en daarmee met andere gebruikers van WildFire overal ter wereld.

AutoFocus

Voorziet threat-intelligence van context om zo proactief te reageren op onbekende aanvallen.

MineMeld

Maakt samenwerking mogelijk tussen third-party threat-intelligence en automatiseert tussenkomst door IoC’s (Indicators of Compromise), waardoor malafide gedrag snel kan worden geïdentificeerd.

Cortex Data Lake

Zorgt voor een vereenvoudiging van je beveiligingsactiviteiten door het verzamelen, integreren en normaliseren van de beveiligingsgegevens van je onderneming.

GlobalProtect

Zorgt voor bescherming van mobiele devices. Phishing, gerichte cyberaanvrallen, (on)bekende bedreigingen en kwaadaardige websites zijn zichtbaar en daarmee altijd controleerbaar, waar ter wereld het device of de gebruiker zich ook bevindt.

Traps

Beschermt endpoints door malware, exploits en ransomware te blokkeren.

Lees meer over Traps

VM-series

Gevirtualiseerde next gen bescherming van cloudomgevingen.

Aperture

Bescherming van applicaties in de SaaS-omgeving.

Zero Trust SOC-as-a-Service app

De ON2IT Zero Trust SOC-app voor Palo Alto Networks biedt een snelle en betrouwbare securityconfiguratie voor je IT-infrastructuur (on-premises, hybride of cloud). Je team heeft direct toegang tot de 24/7 detectie- en responsemogelijkheden van het ON2IT Zero Trust SOC-team.

Met de ON2IT Zero Trust SOC-app heb je bovendien – via het ON2IT Security Automation & Orchestration Platform – direct toegang tot Palo Alto Networks Data Lake.

ON2IT en Palo Alto Networks

Authorized Training Partner &
Support Center

ON2IT is Authorized Training Partner (ATP) van Palo Alto Networks. Dit houdt in dat wij onze eigen gecertificeerde trainers in dienst hebben en op frequente basis de officiële Palo Alto Networks producttrainingen verzorgen. Onze status als Authorized Support Center (ASC) biedt direct toegang tot ontwikkelaars binnen Palo Alto Networks en maakt dat wij de beschikking hebben over een uitgebreide lokale voorraad spare parts.

Diamond Partner

ON2IT is sinds 2008 Diamond Partner van Palo Alto Networks. Deze unieke en hoogste status is slechts aan een beperkt aantal Europese partners toegekend. De Diamond Partner status wordt alleen verstrekt aan partners die ervaring en expertise in huis hebben over het gehele securityplatform van Palo Alto Networks.

Certified Professional
Services Partner

Om het hoogste niveau professionele services te kunnen bieden aan de Palo Alto Networks gebruikers, is ON2IT toegelaten als Certified Professional Services Partner (CPSP) van Palo Alto Networks. Vanuit deze status hebben wij toegang tot een grote variëteit best practices en trainingen.