Managed Security Services

De IT-wereld is voortdurend in beweging en hierdoor is het een dure en tijdrovende bezigheid om je cybersecurity te allen tijde op orde te hebben. Heb jij de juiste mensen en het budget om een Security Operations Center draaiend te houden? Weet jij hoe je je het beste kan wapenen tegen de steeds grotere hoeveelheid aan geavanceerde cyber threats?

Lees meer over onze aanpak

In-house of uitbesteden?

Waar kies je voor? Houd je IT-security in eigen beheer en ben je er dan zeker van dat je ook daadwerkelijk ‘in control’ bent over je databeveiliging? Of heb je liever een gegarandeerde uitkomst voor een vaste prijs?

Met de steeds groter wordende verscheidenheid aan beveiligingsrisico’s missen bedrijven immers vaak de middelen – waaronder een toereikend budget en goed gekwalificeerd personeel – die nodig zijn om hun systemen 24/7 te beschermen.

In-house vs Managed SOC
Reach & Risk security scan

Blijf in controle, focus op je core business

ON2IT’s Managed Security Services is een oplossing waarbij wij je totaal ontzorgen op het gebied van IT-security. Kort gezegd; wij nemen het securityproces uit handen zodat jij je kunt richten op dat wat écht belangrijk is: je bedrijf managen en groei realiseren.

Wij bieden onze Managed Security Services aan vanuit een eigen, hypermodern Security Operations Center (SOC), waar we werken met een combinatie van de beste technologische oplossingen en een team van deskundige securityspecialisten.

Krijg de basis op orde: Readiness, Scoping & Fitness

Het ontzorgen op het gebied van IT-security begint met het op orde krijgen van de basis. Aan de hand van het ON2IT Zero Trust Readiness Assessment kijken we samen naar zwakke plekken en mogelijke risico’s in de bestaande IT-infrastructuur, met focus op data risico’s en security, om zo het netwerk en de data beter te beveiligen.

De basis voor het assessment is het ON2IT Zero Trust Framework, dat zich na het initiële assessment ook richt op scoping en fitness. Met de Zero Trust Scoping Tool kun je bepalen welke onderdelen van je netwerk de eerste kandidaten zijn voor segmentatie, en met de Zero Trust Fitness Score heb je inzicht in de status van de segmenten.

Al deze gegevens worden overzichtelijk weergegeven in ON2IT’s Security Orchestration, Automation and Response (SOAR) platform.

Zero Trust Readiness Assessment, Fitness & Scoping

Automatisering, overzicht en controle

Het ON2IT Security Operations Center (SOC) kan de IT-security van je organisatie compleet uit handen nemen. De werkzaamheden van ons SOC kunnen globaal worden opgedeeld in twee categorieën: monitoring en alerting, en preventie en compliance.

Aan de basis van ons SOC ligt het in-house ontwikkelde SOAR platform. Dit is het centrale en geautomatiseerde centrum van onze Managed Security Services.

Automatisering is volgens ons niet alleen wenselijk, maar absoluut noodzakelijk om handmatige controles – en bijgevolg de kans op menselijke fouten – tot een minimum te beperken. Het is ook de enige manier om de steeds groter wordende datastromen snel en goed te kunnen controleren.

Waarom Managed Security Services?

Alles voor een vaste prijs per maand

Vaste maandelijkse abonnementskosten zorgen ervoor dat nieuwe investering – in mensen, tools en software – overbodig zijn en dat er geen onverwachte kosten zullen zijn. Dus dit alles, voor een vaste prijs per maand.

Neem contact op

Benieuwd naar onze cybersecurity aanpak?

Met de steeds groter wordende verscheidenheid aan beveiligingsrisico’s missen bedrijven vaak de middelen die nodig zijn om hun systemen 24/7 te beschermen. Wij helpen je graag om je datacenter, netwerk, endpoints en cloud te beveiligen op een manier waarbij je zelf de volledige controle behoudt en voortdurend zicht hebt op alles wat er gebeurt.

Download direct