We are on to it!

ON2IT biedt 24/7 cybersecurity-as-a-service. Sinds 2005 ontzorgen wij organisaties op het gebied van cybersecurity middels ons Managed SOC (mSOC) en Security Orchestration, Automation and Response (SOAR) platform.

Lees meer over onze aanpak

Wie zijn wij?

Nederlandse oorsprong, internationale ambities

ON2IT is een security bedrijf met Nederlandse oorsprong en internationale ambities. In 2005 is het bedrijf opgericht door Lieuwe Jan Koning en Marcel van Eemeren. In 2018 zijn wij internationaal uitgebreid naar de VS met een vestiging in Plano, TX. Inmiddels hebben we meer dan 300 klanten over de hele wereld en groeien we door.

Meer dan vijftien jaar ervaring met cybersecurity heeft ons geleerd dat de wensen, prioriteiten, voorwaarden en normen voor cybersecurity per bedrijf erg uiteen kunnen lopen. Daarom kijken wij graag samen met onze klanten naar welke onderdelen de meeste aandacht nodig hebben en implementeren dan bijpassende hard- en software, alsmede regels en maatregelen. Maar dat is niet waar onze dienstverlening stopt.

Wij zorgen dat de IT-security in orde is, en in orde blijft

Na deze implementatie zorgen we met ons managed Security Operations Center (mSOC) en Security Orchestration, Automation and Response (SOAR) platform dat je IT-security in orde is, en in orde blijft.

We toetsen je policies, monitoren alle acties en maatregelen die ingezet worden, zorgen ervoor dat je compliant bent en blijft met regelgeving en reageren op mogelijke dreigingen. Wij zorgen dat de IT-security van jouw organisatie op orde is, zodat jij je kunt richten op je core business.

ON2IT History

Cybersecurity-as-a-Service

Hoe vind en behoud je security personeel?

Investeren in goede hard- en software is maar een klein gedeelte van het op orde hebben en blijven houden van je security. Om alles goed draaiend te houden is het essentieel om de juiste mensen in huis te hebben. Maar het vinden en behouden van de juiste mensen is nog lang niet zo makkelijk.

  • Hoe trek je personeel aan met de juiste skills en mindset?

  • Hoe zorg je dat ze altijd up-to-date blijven qua IT-security kennis?

  • Hoe zorg je ervoor dat ze jaarlijks hun certificeringen behalen?

  • En dan nog de vraag, na al deze investeringen in je personeel, hoe behoud je ze binnen je organisatie?

24/7 toegang tot securityspecialisten

Met cybersecurity-as-a-service van ON2IT hoef je je geen zorgen te maken om ‘the war on talent’ voor security personeel. Als onderdeel van ON2IT Managed Security Services heb je 24/7 toegang tot securityspecialisten met up-to-date kennis en de laatste certificeringen, zonder de zorgen over het werven, behouden en opleiden van personeel.

Het juiste personeel heeft ook software nodig om je bedrijfsnetwerk(en), cloudomgeving en data veilig te houden. Ook dit software dilemma lossen wij op met ons eigen security platform dat kan integreren met grote netwerk leveranciers zoals Palo Alto Networks, Cisco, Checkpoint, etc.

Managed SOC voor een vast bedrag per maand

Voor een vast bedrag per maand heb je een heel SOC 24/7 ter beschikking en zorgen wij dat jouw bedrijfsnetwerk veilig blijft.

Neem contact op

Cybersecurity volgens Zero Trust

Wij hebben de Zero Trust filosofie van het beveiligen van IT-netwerken als een van de eersten omarmd en hebben vanaf de beginfase actief bijgedragen aan de ontwikkeling hiervan.

Zero Trust is naast een strategie een geweldig stuk gereedschap om security toekomstbestendig en onafhankelijk van specifieke software of hardware, op een veilige manier vorm te geven, ongeacht de locatie van je data.

Lees meer over Zero Trust →

Zero
Managed SOC ON2IT

Managed Security, Managed SOC

Wij bieden onze Managed Security Services aan vanuit een eigen, hypermodern managed Security Operations Center (mSOC). Ons mSOC bestaat uit een combinatie van security engineers en het ON2IT SOAR platform.

Bij het afnemen van managed security van ON2IT krijg je 24/7 toegang tot onze security engineers en maak je gebruik van het SOAR platform om inzicht te krijgen in de security van je netwerk.

Voor onze Europese klanten werken wij met een Nederlands SOC in Zaltbommel, en voor de Amerikaanse markt zijn we actief met een SOC in Plano, Texas.

SOAR: 24/7 inzicht in de gezondheid van je IT-security

Je hebt Zero Trust geimplementeerd en wilt nu graag inzicht in je security van je netwerk en cloud. Hoeveel segmenten zijn er, hoe zijn ze vormgegeven en wat is hiervan de status? Worden alle vooraf gedefinieerde policies wel overal actief gehanteerd? Zijn de firewalls correct ingericht?

Het ON2IT Security Orchestration, Automation and Response (SOAR) platform geeft je 24/7 inzicht in de gezondheid van je security . Al onze diensten, software en hardware worden via dit platform aan elkaar gekoppeld.

Zo heb je 24/7 controle en inzicht in je gehele netwerk en security en beschik je over de juiste tools om de business continuïteit van je bedrijf te waarborgen.

ON2IT SOAR

Waarom ON2IT?